Lijepa, zdrava i u formi slogan je s kojim se može poistovjetiti svaka žena

Ljepota & zdravlje mjesečnik je za suvremene djevojke i žene u dobi od 15 do 55 godina, koji svoju popularnost uživa u svim zemljama regije, a odnedavno i u Hrvatskoj. Opremljen kvalitetnim papirom, vedrim dizajnom i profinjenom estetikom, Ljepota & zdravlje već na prvi pogled plijeni pažnju čitateljstva.

Osobito smo ponosni na bogat sadržaj časopisa kojim uspijevamo zadovoljiti i potpuno oprečne ukuse. Naša formula uspjeha leži u odabiru kvalitetno obrađenih stručnih tema, zanimljivosti i zabavnih sadržaja. Ljepota & zdravlje u svojem se prvom dijelu bavi kozmetičkim novitetima, suvremenim tretmanima, modnim prijedlozima za tekuću sezonu i drugim informativnim rubrikama koje u kratkim, preglednim crtama pružaju čitateljicama obilje podataka o tome što je “in”.

Čitateljice uz nas mogu utažiti znatiželju i saznati na koji način slavni nose kozmetiku i odjeću ili kako kopirati njihov stil i nadahnuti se životnim pričama vrhunskih svjetskih i domaćih zvijezda. U drugom dijelu časopisa isprepliću se teme koje se bave zdravljem, vježbanjem, prehranom i psihologijom. Liječnici specijalisti, psiholozi, stručnjaci alternativne medicine i fitness treneri pojašnjavaju kako spriječiti i liječiti zdravstvene tegobe, dovesti tijelo u formu i omogućiti optimalno funkcioniranje tijela. Temu o prehrani nadopunjuju brižno odabrani recepti za jela kojima ćete počastiti svoje nepce, ali ujedno i očuvati svoju figuru. U žarištu zanimanja oduvijek je bio odnos partnera, pa tako u našem časopisu možete podosta doznati o psihološkom odnosu i tjelesnosti između muškarca i žene, te korisne informacije o spolnom zdravlju. Kolumna Dude Frajerice duhovito zaokružuje fenomene s kojima se susreće prosječna hrvatska žena na emotivnom, društvenom, poslovnom i roditeljskom planu. Za sve majke tu je i kutak u kojem se govori o najučestalijim problemima tijekom trudnoće i majčinstva. Ukoliko vam ni svi ti odgovori nisu dovoljni, vjerujte zvijezdama. Mjesečni horoskop otkrit će vam sve što vas čeka u bliskoj budućnosti. Mi smo sigurni u barem jednu stvar – bit će nam drago družiti se s vama i u idućem broju!