Izdanja

BRAVACASA

BravacasaCjenik oglasnog prostora (PDF)

Bavi se svim temama vezanim uz interijere, svim stilovima, pruža informacije o uslugama i proizvodima. Kao oglašivači u njoj su redovno prisutni vodeći talijanski i svjetski brandovi iz svih segmenata tržišta interijera, a pojavljuju se i ostali ekskluzivniji brandovi vezani uz stil života.

Licencirano hrvatsko izdanje Bravacase u stilskom smislu i svojoj formi slijedi talijansko. Pokriva sve teme vezane uz interijere i pruža sve informacije o proizvodima i uslugama. Istovremeno prilagođeno je hrvatskom tržištu, odnosno proizvodima koji se na njemu mogu naći. Časopis se obraća ciljanoj publici, koju zanima i koja se bavi uređenjem i opremanjem interijera. S obzirom na trend izgradnje i opremanje interijera u Hrvatskoj, takva publika prilično je široka.

Konceptualno Bravacasa sastoji se od dvije cjeline.U prvoj se nalaze reportaže o kućama i stanovima, u kojima su spomenuti proizvodi koji su korišteni pri uređenje tih prostora. Drugi dio, zamišljen kao domaći izlog, sastoji se od tematskih priloga o proizvodima vezanim za uređenje interijera, u kojim se nalaze proizvodi prisutni na domaćem tržištu. Ovaj dio sastoji se od promotivnih materjala (slika i tekstova) dobivenih od strane oglašivača koji se odluče reklamirati u Bravacasi. U izradi tematskih priloga korištene su kvalitetne fotogtafije i promo materjali, koji osiguravaju estetsku kvalitetu časopisa.

Publika koja ima razvijenu kulturu stanovanja ili koja je poslovno vezana uz uređenje interijera zasigurno će prepoznati kvalitetu ovog časopisa, a na nama je da zadovoljimo naše čitatelje i oglašivač.

LJEPOTA & ZDRAVLJE

Ljepota&ZdravljeCjenik oglasnog prostora (PDF)

Ljepota & zdravlje mjesečnik je za suvremene djevojke i žene u dobi od 15 do 55 godina, koji svoju popularnost uživa u svim zemljama regije, a odnedavno i u Hrvatskoj. Opremljen kvalitetnim papirom, vedrim dizajnom i profinjenom estetikom, Ljepota & zdravlje već na prvi pogled plijeni pažnju čitateljstva.

Osobito smo ponosni na bogat sadržaj časopisa kojim uspijevamo zadovoljiti i potpuno oprečne ukuse. Naša formula uspjeha leži u odabiru kvalitetno obrađenih stručnih tema, zanimljivosti i zabavnih sadržaja. Ljepota & zdravlje u svojem se prvom dijelu bavi kozmetičkim novitetima, suvremenim tretmanima, modnim prijedlozima za tekuću sezonu i drugim informativnim rubrikama koje u kratkim, preglednim crtama pružaju čitateljicama obilje podataka o tome što je "in".

Čitateljice uz nas mogu utažiti znatiželju i saznati na koji način slavni nose kozmetiku i odjeću ili kako kopirati njihov stil i nadahnuti se životnim pričama vrhunskih svjetskih i domaćih zvijezda. U drugom dijelu časopisa isprepliću se teme koje se bave zdravljem, vježbanjem, prehranom i psihologijom. Liječnici specijalisti, psiholozi, stručnjaci alternativne medicine i fitness treneri pojašnjavaju kako spriječiti i liječiti zdravstvene tegobe, dovesti tijelo u formu i omogućiti optimalno funkcioniranje tijela.

Temu o prehrani nadopunjuju brižno odabrani recepti za jela kojima ćete počastiti svoje nepce, ali ujedno i očuvati svoju figuru. U žarištu zanimanja oduvijek je bio odnos partnera, pa tako u našem časopisu možete podosta doznati o psihološkom odnosu i tjelesnosti između muškarca i žene, te korisne informacije o spolnom zdravlju. Kolumna Dude Frajerice duhovito zaokružuje fenomene s kojima se susreće prosječna hrvatska žena na emotivnom, društvenom, poslovnom i roditeljskom planu. Za sve majke tu je i kutak u kojem se govori o najučestalijim problemima tijekom trudnoće i majčinstva.

Ukoliko vam ni svi ti odgovori nisu dovoljni, vjerujte zvijezdama. Mjesečni horoskop otkrit će vam sve što vas čeka u bliskoj budućnosti. Mi smo sigurni u barem jednu stvar - bit će nam drago družiti se s vama i u idućem broju!

GRAZIA 

TinaCjenik oglasnog prostora (PDF)

Uzeli smo svima poznato ime, izmijenili koncept, dodali više sadržaja, prilagodili cijenu svakoj ženi koja živi za ovaj trenutak a ne za sutra. Povećali smo format, jer, bilo da je ulična ili haute couture, moda je grandiozna. Pripremili smo svaku stranicu magazina tako da svaka žena može reći: ‘Vidjela sam to - u Graziji!’ Stvorili smo magazin koji je namijenjen čitateljicama koje uživaju u elegantnom i chic, a istovremeno ležernom svijetu koji Grazia predstavlja. Što znamo o vama? Svjesni smo da živite u tradicionalnom društvu, s kojim ste djelomično zadovoljni, a djelomično biste ga htjeli izmijeniti. Imate jaku želju držati korak s modom i društvenim zbivanjima, ali ste svjesni i da Svijet nije samo vaše igralište. Bez obzira jeste li život posvetili svojoj djeci, karijeri ili školovanju, jeste li slobodni ili vas veže ‘DA’ koje ste nekoć izrekli, jeste li završili osnovnu školu ili ste upravo na doktoratu - želite izgledati dobro, osjećati se još bolje i udahnuti život punim plućima. Treba vam magazin koji nudi praktičnu modu i ljepotu, aktualnosti iz svih društvenih sfera, i prozor u pravi život. Dobro došli u potpuno novi magazin GRAZIA!

MOJA KOSA

Moja kosaCjenik oglasnog prostora (PDF)

Magazin “Moja kosa” je specijalizirani magazin namijenjen trendovima u stiliziranju kose i frizurama. Časopis je namijenjen prvenstveno profesionalcima, frizerima, frizerskim salonima i stilistima, ali i najširem krugu čitatelja. Prosječna čitateljica “Moje kose” je moderna djevojka i žena između 17-55 godina koja redovno posjećuje frizerske salone, prati trendove kada je riječ o kosi te inovacijama iz svijeta frizura. Zanimaju je svi noviteti vezani za styling i njegu kose, top preparati koji su se pojavili na tržištu, preporuke naših i vodećih svjetskih frizera. Moja kosa je luksuzni glossy magazin koji se izdaje prema licenci YourHair, renomirane engleske tvrtke “Origin Publishing Ltd”. Luksuzan i moderan dizajn magazina idealan su oglasni prostor za vlasnike frizerskih salona, uvoznike i proizvođače proizvoda za kosu i opreme za frizerske salone, frizerska i druga strukovna udruženja, medicinske stručnjake i sve one koji na bilo koji način imaju dodira sa ovom tematikom.

POŠALJI RECEPT

Pošalji receptCjenik oglasnog prostora (PDF)
Kao prvo kulinarsko izdanje naše medijske kuće, ‘Pošalji recept’ predstavlja sasvim nov koncept u odnosu na časopise koje trenutno susrećemo na tržištu. Po prvi puta čitatelji su ti koji u potpunosti kreiraju sadržaj časopisa predstavljajući svoje kulinarsko umijeće i originalnost. Svaki objavljeni recept nagrađuje se novčanom nagradom, a tu su i sponzori koji će mnoge obradovati vrijednim poklonima. Časopis dolazi u malom formatu koji je, kada su u pitanju recepti, mnogo praktičniji i lakši za arhiviranje. Niska maloprodajna cijena usmjerena je na što veći broj čitatelja koji će postati naši suradnici i svojevrsni urednici časopisa. ‘Pošalji recept’ je tu da vas inspirira i ohrabri da češće primite kuhaču u ruke, kao i da sa ostalim čitateljima podijelite svoje male tajne. Na kraju, najbitnija je dobra zabava, kako u pripremi maštovitih kulinarskih kreacija, tako i u razmjeni dojmova s rodbinom i prijateljima dok zajednički listate svaki novi broj časopisa ‘Pošalji recept’. Dobar tek!

Čitalačku publiku časopisa ‘Pošalji recept’ poglavito čine žene u dobi od 25 do 70 godina. Većina ih kuha svakog dana, ali tu su i one kojima suvremeni ritam života to ne dozvoljava. Zajedničko im je da i jedne i druge traže recepte za ukusna jela koja se mogu pripremiti za kratko vrijeme i bez mnogo muke!

LJEPOTA&ZDRAVLJE WEB PORTAL

Web portalCjenik oglasnog prostora (PDF)
Interaktivni lifestyle portal Ljepota & zdravlje namijenjen je svim ženama koje žele izgledati ljepše, živjeti ROLL DOWN zdravije i biti sretnije, te kao takav ne poznaje dobne granice. Potrudili smo se na jednom mjestu ponuditi sve što moderna žena želi znati, a što neće morati tražiti listajući stotine časopisa. Naše dame mogu se informirati o trendovima u šminkanju i modi, o najnovijim preparatima i zdravoj prehrani, ali i saznati kako pritom ne opteretiti previše kućni budžet, uz pomoć malih tajni iz kućne radinosti.

Također, pripremili smo i informacije o životu poznatih, ali i o svim važnijim kulturnim događajima u regiji. Osim lijepog lica i tijela, vrlo je bitna i njega duha, kao i mentalnog i fizičkog zdravlja. Svjesni toga, potruditi ćemo se da savjeti iz područja psihologije, prehrane, ali i ljubavi i seksa, svakodnevno budu zastupljeni na vašoj novoj najomiljenijoj web stranici!

Ostali Cjenici