Posao u Mediatopu

Vaša budućnost počinje ovdje...

Čitate naše časopise, zadovoljni ste onim što vidite, ali ne možete ne pomisliti kako sve to može i bolje? Onda ste poput nas. Bez obzira pokušavate li tek započeti karijeru ili ste već 'igrač' s godinama iskustva iza sebe i rezultatima koji dokazuju da ste upravo vi osoba koju trebamo, zašto se ne biste pridružili uspješnoj dinamičnoj kompaniji koja svoj napredak vidi u budućem rastu, ekspanziji i zanimljivim izazovima?

Rastite s nama i razvijajte svoj poslovni duh...

Naše kolege potičemo da preuzmu inicijativu, kreativno i praktično sudjeluju u svakom segmentu rada naše tvrtke, i individualno se postave prema svakom izazovu na koji će naići. Ako smatrate da posjedujete talent i entuzijazam, te da možete udovoljiti standardima koje su postavili naši trenutni zaposlenici, biti će nam zadovoljstvo iskazati vam dobrodošlicu u naš tim. Ako znate nešto što mi ne znamo, pošaljite svoj CV na info@mediatop.hr i očekujte naš odogovor.

TRAŽIMO BAŠ VAS!

Jeste li znali da u Hrvatskoj ima nekoliko tisuća frizerskih salona, a samo jedan hairstyle magazin? Sad znate. Pojavljivanjem u magazinu Moja Kosa svojim potencijalnim klijentima daju do znanja da ulažu u sebe i usluge koje nude. Vaš zadatak je da upravo njima i ostalim potencijalnim klijentima dokažete da je oglašavanje u magazinu Moja Kosa poslovni potez koji ih može diferencirati od oštre konkurencije!

Ako mislite da možete uspijeti u prodaji oglasnog prostora, a najvažnije oruđe kojim raspolažete su velika moć uvjeravanja, vjera u proizvod koji prodajete i komunikativnost, znači da posjedujete sve kvalifikacije da postanate naš suradnik/ca!

Javite se direktno direktoru tvrtke na domagoj.glogovic@mediatop.hr i objasnite zašto smatrate da biste mogli biti advertising manager/ica za magazin Moja Kosa! Ako odgovor na vaš upit ne stigne najkasnije kroz pola sata, a zainteresirani smo za vas, direktor vam osobno plaća kavu;) Javite se.

Možda smo čitavo vrijeme čekali upravo vas!

Slobodna radna mjesta

Smatrate da vaše dosadašnje iskustvo, kontakti i znanje nisu prepoznati u sredini u kojoj radite? Toliko ste dobri da biste prodali esspresso Talijanu, tulipane Nizozemcima ili rižu Kinezima? Nije potrebno, ali ako smatrate da biste uspjeli prodati oglas u bilo kojem od naših izdanja, i pritom željeli izvrsno zaraditi, vrijeme je da se susretnemo. Ako ste stvarno toliko dobri, primamo vas za stalno. Ako ste malo pretjerali, ali ne previše, dogovoriti ćemo se za honorarnu suradnju. Kontakt imate, a ostalo je na vama...

Stalni natječaj otvoren je za osobe koje imaju iskustva u prodaji oglasnog prostora, prvenstveno u časopisima. Neovisno o tome tražite li ovakav posao za stalno, na pola radnog vremena ili honorarno, obratite nam se. Možda smo upravo vas čekali svih ovih godina! Kako produciramo vrhunske časopise kojima kredibilitet osiguravaju odlični prodajni rezultati i prepoznatljivost kod čitatelja i klijenata, osobe s iskustvom u advertisingu vrlo brzo mogu ostvariti izvrsne rezultate i shodno tome nadprosječna primanja. Javite se osobno našem direktoru na domagoj.glogovic@mediatop.hr kako biste u najkraćem roku dobili neposredan i konkretan odgovor na vaš upit!

Rad od kuće

Kreativni ste, marljivi i smatrate da biste vlastitim idejama mogli pridonijeti atraktivnosti naših magazina, ali se ne želite ili ne možete vezati kroz stalan radni odnos? Uočili ste veliki neiskorišteni potencijal u direktnim ili indirektnim načinima promocije, marketinga i/ili prodaje oglasnog prostora?

Dajemo priliku svakoj dobroj ideji, i zato podijelite vaša razmišljanja s nama na info@mediatop.hr.