Upoznajte nas

 

Sve je počelo s našim prvim magazinom koji je svjetlo dana ugledao 2005. godine. Licencni lifestyle magazin FHM danas više ne izlazi, kao ni tinejdžerski BRAVO, kojeg smo počeli izdavati netom nakon izlaska FHM-a. Pravila igre na tržištu od tada su se drastično promijenila, a mi smo poput kameleona mijenjali boju i ponudom se prilagođavali potražnji.

Čitatelji su odavno spoznali vrijednost naših izdanja, a konstantnim širenjem portfelja svakodnevno upoznajemo nove divne ljude koje nazivamo partnerima, a zatim i prijateljima. Ulaskom u sustav ABC Hrvatska (www.abchrvatska.hr) kod nas nema tajni, već svima transparentno pružamo podatke o nakladama i prodaji naših izdanja. Svaka roba ima svog kupca,  a mi se nekako uvijek nadamo da će ti kupci najviše kupovati upravo našu robu

U međuvremenu smo pokrenuli neke od trenutno najuspješnijih magazina na hrvatskom tržištu. Naš portfolio trenutno broji četrnaest izdanja, a dok ovo čitate možda upravo spremamo neko novo, ili smo ga upravo izbacili na tržište. Svijet se mijenja, a mi se prilagođavamo.

U slučaju da ste ikad prošli pored nekog kioska u Hrvatskoj, mala je šansa da niste vidjeli neko od naših izdanja. Sve ih možete pobliže upoznati ako kliknete na neke od ovih malih gumbića u gornjem dijelu vašeg laptopa ili mobilnog telefona. Ako nas lijepo zamolite, obećajemo da ćemo vam besplatno poslati izdanje koje vas zanima na adresu vašeg ureda. U slučaju da ste potencijalni klijent, odužiti nam se možete donacijom u beskonačno aktualnoj crowdfunding kampanji za popunjavanje oglasnih stranica u nekom od naših izdanja.

Zašto smatramo da smo dobri u tome što radimo?

Najiskrenije, i bez lažne skromnosti, u uredu nam sjede genijalni ljudi. Prije svega ljudi, zatim kolege, a tek onda zaposlenici. Neki odu, novi dođu, ali trudimo se da oni odaberu nas, a ne mi njih. Da ne rade što znaju, već da znaju što rade, da ne pate od kompleksa dokazivanja, i da maksimalno uživaju u poslu koji ne kompromitira njihovo slobodno vrijeme. Ne možemo tvrditi da je uvijek lako, jer nije. I mi se ponekad svađamo, nervozni smo, smetaju nam banalne stvari i ona debela muha koja godinama živi negdje u uredu, i nemoguće ju je uhvatiti.

Kada bismo pokušali predvidjeti i dati odgovor na popularno pitanje s 98% intervjua za posao, gdje ćemo biti za 2, 5 ili 10 godina, shvatili bismo da je to gotovo nemoguće. Htjeli bismo nastaviti rasti, izdavati još više časopisa, producirati još bolji i kvalitetniji sadržaj, širiti se na nove platforme, uzeti najbolje od analognog i implementirati u digitalno, i nadalje uživati u tome što radimo.

Regionalnim partnerstvima proširili smo svoje djelovanje na susjedne države. Trenutno surađujemo s tvrtkama u Srbiji, BiH, Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori. Pohvalili bismo se i činjenicom da je Mediatop International dio Color Press Group (www.color.rs), trenutno najvećeg izdavača u regiji. Kao dio grupacije, u poziciji smo našim klijentima ponuditi usluge suradnje na više od 100 regionalnih izdanja, te time maksimizirati učinak oglašavanja onih klijenata kojima čitava regija predstavlja tržište i priliku za ekspanziju. Ako ste i vi jedan od njih, što čekate?

Ova web stranica koristi kolačiće i vanjske skripte za poboljšanje vašeg iskustva. Koji se kolačići i skripte koriste i kako utječu na vaš posjet možete dobiti upitom. Možete promijeniti svoje postavke u bilo kojem trenutku. Vaši izbori neće utjecati na vaš posjet.